Ervaar virtual reality in een eenvoudige,
leuke en betaalbare manier.

Wederom verbaast Google iedereen met een fantastisch nieuw concept om Virtual Reality (VR) op smartphones te gebruiken.

Al eerder zagen we apps zoals Photo Sphere en Google Earth die gebruik maken van deze techniek maar nu met de ontwikkeling van Google Cardboard worden de mogelijkheden van VR op smartphones naar nieuwe hoogtes gebracht.

Stimuleer creativiteit met karton.

Iedereen kan met karton iets maken, het enige wat je nodig hebt is je creativiteit.

Google Karton brengt meeslepende ervaringen voor iedereen op een eenvoudige en betaalbare manier. Of u nu uw eigen karton gaat vouwen of een “Works with Google“-gecertificeerde viewer koopt, u bent nog maar één stap verwijderd van het ervaren van virtual reality op uw smartphone.

Deze laatste optie heeft veel alternatieven beginnend vanaf $30,-.

Nieuwste apps

Een overzicht van de nieuwste 4D Apps zijn te vinden op de website van Google Cardboard. Deze apps zijn niet alleen leuk en spannend om te ontdekken, maar geven een kijkje in de toekomst van appontwikkeling. Google zet hoog in met Cardboard en bezoekt met het Expeditions Pioneer Program scholen in de Verenigde Staten, Australië, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk, Brazilië, Canada, Singapore en Denemarken.

 

Heb je een vraag over dit artikel? Stel je vraag hieronder in de comments!

Neem contact op!