Lees 5 Praktische Tips waarmee u de omzet via uw website kunt verhogen.

1. Google Maps

U kunt de locatie van uw bedrijf al enige jaren tonen op Google Maps. Wellicht doet u dit ook al. Google Maps integreren in uw eigen website is natuurlijk nog mooier.
Hierdoor zorgt u dat uw doelgroep nog sneller in contact kan komen met uw bedrijf, zonder dat u hier verder energie in hoeft te steken en zorgt u tegelijker tijd dat u goed vindbaar bent op Google Maps.

Hoe integreert u Google Maps op uw eigen website?

Dit kan op een aantal manieren, wij prefereren de Google Maps API omdat deze de minste belasting geeft op uw website en ook nog eens op een prachtige manier kan worden gestyled zodat deze aansluit bij de vormgeving van uw website. Hier is Google Maps geintegreerd middels de API en vervolgens gestyled in de vormgeving van de website.

Een andere mogelijkheid is om een statisch plaatje te genereren met Google Maps waardoor u bezoekers nog minder belast.
Neem contact op met ons Serviceteam voor een uitleg over het gebruik van Google Maps op uw website en de mogelijkheden die Get Expo aan u aanbiedt om voor u Google Maps te integreren.

2. Responsive Ontwerp.

Zonder een ontwerp dat rekening houdt met het feit dat tegenwoordig het internet mobiel is maak je geen schijn van kans meer. Tablets, Smartphones, iPad’s noem ze maar op. De kans dat uw bezoekers voor de concurrent kiezen als uw website nog niet responsive is groeit naarmate de ondersteuning van ouderwetse websites daalt. Een goede responsive website kijkt niet alleen naar schermbreedte en hoogte maar ook naar welk OS ( Operating System ) uw bezoeker gebruikt. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw website altijd optimaal wordt getoont voor uw bezoekers.

Het maken van een Responsive ontwerp is vergelijkbaar met het maken van een schommel. Je hebt ze in alle maten, vormen, kleuren en prijzen. Waar kunt u op letten tijdens het beslissen wat voor responsive website u gaat aanschaffen? U kunt rekening houden met de manier waarop wordt gekeken naar schermbreedte en hoogte, alhoewel dit vaak een technische onderligging vraagt. Kwa prijs zijn er evenveel verschillen, dit omdat het aanbod van webdesigners in Nederland en de rest van de wereld enorm is toegenomen de afgelopen jaren. Wij kunnen u advies geven bij het kiezen van een ontwerp dat volledig aansluit bij uw wensen.

3. Social Media Integratie.

Denk aan Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, dit zijn de bekendste social media platformen op dit moment. Door deze sociale platformen te integreren binnen uw eigen website zorgt u ervoor dat de conversie tussen uw sociale platformen en uw website geoptimaliseerd wordt. We kunnen u ook helpen bij het opzetten van een social media strategie waarbij een vergaande koppeling wordt gerealiseerd tussen uw website en het sociale platform, of andersom. Simpel gezegt plaatst u berichten op uw eigen website waarna deze automatisch en zonder extra handelingen op uw Facebookpagina of twitter account worden geplaatst. Andersom kan natuurlijk ook. Bent u geintresseerd in de integratie van Facebook, Twitter of een andere social media platform neem dan contact op met ons service team, we leggen u graag uit hoe u Facebook kan integreren in uw eigen site.

4. Maak gebruik van een nieuwsbrief.

Door uw klanten en abbonnees te informeren over relevante updates in en rondom uw bedrijfsactiviteit met een koppeling naar uw sociale profielen en uw website zorgt u ervoor dat u meer mensen uit uw doelgroep bereikt.
Opzetten van een nieuwsbrief strategie is ontzettend simpel, we helpen u graag om ervoor te zorgen dat uw nieuwsbrieven er tip top uitzien.

Bent u geintresseerd in het opzetten van een nieuwsbrief neem dan contact op met ons service team, we leggen u graag uit hoe u hiermee aan de slag kunt gaan.

5. Volg uw bezoekers met Google Analytics.

Door Google Analytics op uw website te installeren kunt u informatie over uw bezoekers volgen. Op basis van deze informatie kunt u bepalen waar uw bezoekers het meest in geintresseerd zijn en waar de knelpunten zitten. Hiermee kunt u actiepunten voor uw website bepalen om er voor te zorgen dat uw bezoekers geintresseerd blijven.

Bent u geintresseerd in de integratie van Google Analytics neem dan contact op met ons service team, we leggen u graag uit hoe u hiermee aan de slag kunt gaan.

Neem contact op!