Schrijf met vertrouwen

Vanaf het eerste woord dat je schrijft, slaat WordPress iedere wijziging op. Elke revisie is altijd binnen handbereik. Tekst is gemarkeerd wanneer je scrollt tussen revisies met lichtsnelheid, zodat je kunt zien welke wijzigingen er onderweg zijn gemaakt. Het is nu altijd gemakkelijk om twee revisies te vergelijken, en om een revisie terug te zetten en om terug te gaan naar het schrijven. Nu kun je erop vertrouwen dat fouten niet permanent zijn.

Raak nooit een geschreven woord kwijt. Automatisch bewaren is nu nog beter; of de stroom nu uitvalt, je browser crasht, of je internetverbinding wegvalt, jouw inhoud is veilig.

Weet altijd wie er aanpassingen doorvoert met live updates die verschijnen in het berichtenoverzicht. En wanneer iemand gaat lunchen met een geopend bericht, kun je doorgaan waar zij zijn gebleven.

Neem contact op!